Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ögonvrån

Det fladdrar till i ögonvrån 

En halv sekund uppfattar sinnet

Något som är precis utanför medvetandet

När huvudet är vänt åt det hållet 

Är ögonblicket redan förbi

Och vi får aldrig veta

Vad det var vår hjärna uppfattade 

Där precis i kanten av medvetandet 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-30 07:45



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Spännande skriver du om det vi inte förnimmer oss nå .
2021-08-16

  Susen VIP
Intressanta tankar
2021-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande om bristande förmåga att uppfatta det som sker.
2021-07-30

  Nanna X
Ett intressant fenomen. Fast om man tar sig tid att blunda och tänka några sekunder kan man, enligt min erfarenhet, ibland få en hint om vad det var som fladdrade förbi.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP