Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
jag vet inte om jag eg förklara något överhuvudtaget eller bara rörde till det, dominans och bdsm welll


en känsla av dominans

Känslan är att jag aldrig känt mig så dominant som i samband med yogan. Orsaken är kroppskontrollen som enbart trillar. Känslan a att kunna kontrollera sin kropp, äga den, få den att gå lite längre för varje dag. Kroppen är min undergivna. Min själ är kroppens herre. Mindfullnessen får mitt psyke att vässas, lugnet infinner sig men även skärpan.

Ändå vet jag att jag överdriver. Jag har känt mig dominant förr i andra situationer. Dominansen handlar om känslan inom mig. Känslan av att jag äger, att jag har full kontroll. Det ger lugn och det ger mig tålamod.

Orden var nog första gången jag kände det. Trots dyslexin eller kanske just på grund av den blev orden mitt första område att äga. Jag drömde om att få bli politiker då andra drömde om att bli fotbollsspelare. Jag ville få tjejer genom orden, alla tjejer ville bara ha hockeykillarna. Hopplöst men jag gav mig inte. Jag ville verkligen att orden skulle ge mig tjejer precis som hockeyspelarna hade massa budar. Jag hade noll brudar. Men jag kom närmare dem, mycket tack vare orden. Sant, väldigt sant när jag tänker efter.

Dansen blev verkligen första gången som jag kunde äga, inte bara få känslan av att äga utan verkligen äga. Jag kände det på högstadiet. I slutet av gymnasietiden blev det än mer. Då jag passerat 20 beslöt jag mig för att ge fan i alkohol och bara dansa av ett enda skäl, jag ägde. Jag var dominant. Och med tanke på min erfarenhet av lite andra njutningar i livet så vet jag att den känslan som dansen ger mig är så gott som samma känsla som då jag hänger mig åt lustar.

Sammanträdesrummen. Jag känner hur jag kan växla, jag kan vara lugnet, den som äger och agerar lugnt och iskallt, lite som en schackspelare. Jag kan också vara varulven som sliter motståndaren i tycken. Det där upptäckte jag tiigt då jag såg vad ord gjorde med mig. Jag minns hur jag om elvaåring hamna i gräl med en lärare och förgjorde honom inför alla andra lärare och några föräldrar. Jag slog med ord, jag slog och slog och slog och njöt. Den känslan kan jag få i dag med. Precis som jag i sammanträden kan se oron, skräcken hos motståndaren, samma blick som offer påstås få. Ordens makt.

Jag kan känna dominansen inom mig då orden används för att skapa trygghet och värme. För att smeka. För att få henne att må bra. Då är jag lugn. Men jag känner fortfarande dominansen. Men då finns inget vilt i det. inget mörker, bara en förtjusning över just henne, en längtan efter att ge till just henne, få just henne att må bra. Då är orden ett sätt att ge, sätta henne i främsta rum. Det är tveklöst det härligaste sättet att dominera på. Hon är så mycket kvinna och jag är så mycket jag. Jag är avslappnad, jag känner värmen.

Stephen king påstås ha sagt ” människor älskar att bli skrämda och jag älskar att skrämma dem.” Jag stal det ogenerat och sa ”människor älskar att bli kåta och jag älskar att göra dem kåta” då jag pratade om mina noveller. Det var sant. I dag är det inte sant. I dag har jag bara snöat in i miljöskildringar och går helt vilse.

Däremot dominansen finns där då et handlar om just henne. Hon jag tänker på. Jag älskar att göra henne kåt med mina ord. Jag frågar aldrig men tanken på att just hon tillfredsställer sig själv med mina ord i tanken, min text i bakhuvudet får mig att krampa. Jag vill sjunka ihop och gny. Det känns som jag ska explodera och allt ska rinna ur mig vid blotta tanken utan at jag ens hunnit öppna gylfen. Blotta tanken på att hon smeker sig själv med mina ord i skallen, just hon, inte vem som helst, bara just hon, det får mig att känna en dominans som äger totalt. Jag ”älskar inte längre att göra folk kåta, jag vill bara göra just henne kåt, därför att hon njuter, därför att hon får ha det skönt.” en del skulle tro att jag helt går bort mig i mitt rus och gör en sak och en sak enbart. Jag gör inte just det, jag gör något helt annat, jag skriver mer. Många skriver då de är olyckliga, jag skriver då jag mår bra eller vill göra just henne kåt.

Dominansen finns där då min röst håller. Då den går hela vägen ner i bastonen för att sedan gå upp i det honungsmjuka och sluta med det där hesa väsandet. Jag älskar den känslan. Då dominerar jag. Det där är bara en njutning som jag aldrig fattat mig på. Känslan finns där av att dominans, men jag har aldrig fattat den. Jag minn hur den kom till mig efter målbrottet. Jag vet hur känslan känns, våren 2021 ” en skön avslutning på dagen” clubhous. När rösten bara finns där då är det magi. Mest bara för att provocera så brukar vi säga ganska fåniga sakeralldaglig skit men vi leker med rösten. Kan roa mig enormt. Det ger mig en enorm känsla av dominans. Den liknar yogan lite grann. Då jag väl är där, då jag väl får grepp om min röst och det är verkligen inte alla kvällar det fungerar då är det magi. Då glider allt fram som en smörkniv i rumsvarmt mör. Lite motstånd en ändå drar smörkniven sig framåt med lätthet. Jag har fan ingen vacker röst. Jag har ingen radioröst. Men hela min jävla röst är fylld av dominans och då och då, inte alltid men då och å dominans och ren och skär djurisk kåthet bortom all ära och redbarhet. Men kåtheten finns inte alltid där. Men vacker röst har jag fan inte.

Nej yogan är inte det enda som får mig att känna en genuin dominans, känslan av att äga. Rep, piskor och allt det andra är bara verktyg, oftast döda ting tills vi laddar föremålen med ett liv, värde och en energi. Det jag räkna upp är källorna till min dominans. Det är där jag känner känslorna, när dem, eldar på dem. Dominansen är i sig en känsla. Utlevand i sovrummet är enbart en härlig lek där och då i stunden utan mål eller förväntningar eller strävan efter resultat. Och det är bara ett uttryck för känslor. Och jag har med åren insett att jag kan bara känna de känslorna ,ed rätt person, inte med vem som helst. Det handlar åter igen om hon, precis som i dansen. Det är inte a one man show. Och det finns jävlar inga regler när dansen är så där magisk som den kan vara en sommarkväll på stat 1997.

Det finns jävlar inga regler då jag dillar om vaniljsås på clubhouse och det finns inga regler då yogan skickar mig hela vägen rakt in i himlen. Det finns bara lekfullhet, nyfikenhet, glädje ,precis som då jag pratar med henne, just hon och allt jag vill är att göra just henne så kåt att hon kommer om och om igen efter att vi lagt på medan jag rean längtar till nästa stund med henne. Nästa meddelande, nästa bild på henne.

Dominans älskling är en känsla, och utlevand handlar om här och nu, du och jag, vår lekfullhet och vår nyfikenhet, vårt engagemang och vår kommunikation. Det handlar inte om att cementera sig i föreställningar som vi gör till absoluta sanningar utan snarare om att mötas med längtan efter varandra och begär till varandras kroppar och själar. Det handlar om att våga tänka utanför boxen och det handlar om att våga vara nära på riktigt. bara stanna upp och låta blickar mötas för att sedan hångla loss, eller bara stryka med handen över en kind. Det är vad jävla bdsm handlar om. dominans däremot, den finner jag i yoga eller dansen eller varje gång jag försöker göra dig kåt med mina ord.
Övriga genrer (Kåseri) av PPQ VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-28 11:52Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ VIP