Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går tillbaka






Förklara hur visionen av världen kan speglas i bottnen av flaskan nere i kloakernas rymd. Ett heligt ljus, att jag ligger och inväntar ängeln dra i mig och se tårar falla. Hur tiden går baklänges att mitt hår ljusnar som vid barndomen och hur jag en gång var vän med mörkret. Vilade i livmodern. Närde mig enbart på vätska. När tiden kommer ska jag krypa tillbaka till havet, som de första djuren att lämna. I ultrarapid går tiden tillbaka - blommorna fäller ihop sig.




Fri vers av Knark VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 14:03



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
.... och så gör bruden. :-)
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP