Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblues

*

Sorg Sorg Sorg
får jag hålla mig i dig

När vinden blåser kall
Sorg Sorg Sorg
om du får kyssa mig

Liten reser sig och går
strumpan är sliten
på tårna finns det hål

Men Stor kommer snart
med ljuset och våren
lyfter upp Liten ur skiten

Såja Såja Såja
döden kommer sen
men det dröjer länge än

Först ska vi sjunga och
dansa i midsommarnatt

Sorg Sorg Sorg
hur skall det gå med allt




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-02 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP