Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag: nya skjutningar, nya våldsdåd och nya mord. Vart är vårt samhälle påväg? Varför tiger politikerna? -Varför gör ingen något?


Dödsannonsen




Vårt älskade
FREDLIGA SAMHÄLLE
¤XX/XX XX XX † XX/XX XXXX
har lämnat oss i stor sorg och saknad
Sverige XX/XX

VÄNLIGHET HJÄLPSAMHET
Trygghet Ärlighet
Snällhet Hygglighet
Givmildhet Godhet
Nåd Välvilja
Kvalitet Smaklighet

När dina rop tystnat
finns inget eko kvar.

Begravningen har redan ägt rum.
Tänk på Brottsoffersfonden.




Övriga genrer (Satir) av AKT VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-07 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vart ska man ta vägen för att slippa bli beskjuten?
2021-08-08
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP