Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenspromenad

En skärva av månens glans
i nattens mörker,
där stjärnor lyser
stigen fram
i senan kväll.

Där vandrar vi
tyst intill varandra
mot det hägrande målet,
utan att märka
att sorgen ser på.

Den lurar bakom hörnet,
där ingen ser den
och ingen kan heller ana
dess verkliga namn.

Tystanden tiger
och luften känns kall.












Fri vers (Modernistisk dikt) av AKT VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-08 16:03



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Kylan finns kvar, ja den är uppenbar.
Och månen ser på...
2024-02-22

  SatansSon VIP
är det fullmåne nu?
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP