Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänd alla stjärnor

Idag fortsätter tiden
att flyga iväg,
på vingar av dagar
och med ovädrets lustar.

Tänd alla stjärnor
så att jag kan se
vägen i mörkre.

Håll mig hårt
när stormen yr,
fatta mina händer.

Jag ber dig att
tända ett ljus
för alla tankar
i advent.




Fri vers (Prosapoesi) av AKT VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-12-04 15:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Advent betyder ankomst
efter mörkret anländer ljuset
och lucia är en ljusbärare


2021-12-10

  Susen VIP
Fint, den berör innerligt
2021-12-06

  Stisse
Vackert och innerligt.
2021-12-04

  SatansSon VIP
uppfattat. bra bön.
2021-12-04
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP