Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressbollen

Rulla min boll,
jag håller dig
i handen
och formar dig
efter mitt humör.

Du förtar stressen
inom mig,
emedan du
blir en annan form.

Rulla min boll,
över bord som
täcks av papper
och vässade pennor.

Rulla min boll,
så att tiden står still




















Fri vers (Prosapoesi) av AKT VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2023-08-31 12:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Ger mig lust börja teckna med blyerts igen!!
2023-08-31

  animan VIP
Gillar dikten, kul ämnesval. Fungerar det?
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

AKT
AKT VIP