Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda drömmar

Ge mig
röd tråd
röda sömmar
rött sken
och röda drömmar
ja, låt ljuset
vara starkt,
och vaket
mörkret varmt,
och naket
så ska vi
lappa och laga
allt det svaga
allt det nötta
rida våg på våg
av rött,
och aldrig tröttna
bara glöda
lite till,
vi kan vakna
när vi vill,
i röda drömmar
finns vi till




Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2021-08-09 02:21



Bookmark and Share


    Hermes VIP
självklar, enkel och poetisk, jag tycker mycket om den
2023-03-05

  miominmaj
Rött <3
2021-08-31

  Kungskobran VIP
Låter skönt
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP