Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Regnmoln sig ruskar

 

 

Välkommen jublar alla törstande

då regnmoln ständigt oss duschar

Vore det oss förunnat

lyft upp oss ovan världens troner

där ingenting oss stör

glöm aldrig hur vredgat stormen än strider

bär vi ständigt solskimrets bräm

omkring pannan

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-08-09 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP