Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten för oförstående medtävlare inom sporten 'överlevare för dagen', vilka kan ha litet svårigheter med sinnet vissa dagar i veckan. Skillnaden mellan avans och avancerat är just det.


Dagens förklarade ord 2014 04 18





Verktygslåda
-
släkt rent gas tron (c)omiskt med skomakarlåda.
Maträtten intas med viss fördel på platser med
tekniskt elektroniskt kunnande inom spiseriet.
Avanserad lunch med god tillgång till snickare.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 13:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Låter svårsmält. Den vill jag nog inte ens ta i med tång.
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP