Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*** *** *** MUTATIO *** *** ***

 

 

offer

kräver

övermakt

 

övermakt

när

offer

 

offer

skapar

beroende

 

beroende

kräver

offer

 

offer

kväver

fria viljan

 

FRI VILJA

skapar

kraftfullhet

 

I KRAFT

medvetet

eget ansvar

 

Fri från övermakt

Fri från dominans

Fri från självuppoffring

 

I SANNING-kärlek är och bär

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-10 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria