Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*** *** BALANS-akt *** ***

 


 


Leker med tankar


skapar symboler


av mörker o ljus


 


Om ljus-kärlek är


Mörker då rädslan när


 


När kärleken endast är


Då-rädslan endast gör


 


 


Kärleken


-tillåter


-är tilliten


-släpper tag


 


 


i allt som är


 


 


Rädslan


-håller kvar


-kämpar emot


-är krav, begär-allt jag inte är


 


 


Polaritet


när ett behöver ett annat


för att veta upplevelsen-allt är


 


Vad är det då jag behöver lära?


Jag måste ingenting göra


Endast vara-minnas-jag är


 


Vandra i mörker är inget fel


det är endast motsatsen


till ljuset vi alla bär


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


<3<3<3


 


AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-19 13:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I sanning gott talat!
2021-09-21

  Koloristen
Glädje ger styrka
fruktan och tvivel
intet kunna yrka.
2021-09-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria