Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet

In i det poetiska rummet
där livet är språk
och tankegångar vandrar
till drömmarnas frispel

Där finns ingen tystnad
allting surrar och susar
ändå måste vi glädjas
åt vinden som dansar
och tiden är
i alla våra rörelser
och all denna stillhet

Jag är kysst av solen
som är du
genomlyst




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-11 07:51



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Så vackert!
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP