Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Staketet

 

solen och tjugo grader plus

då ställer jag in begravningsmarschen

hänger undan de svarta kläderna

lyfter ned från galgen den gladaste stassen

glädjetårarna trillar

kännbart frälst

från all jordens elände

och du mår bra

pausen ger nödvändig vila och föda

fortsätter olja staketet klart

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2021-08-13 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP