Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kvavt i växthuset

Jag har en ständig huvudvärk också, som en tumör som spräcker pannbenet. Snart dör jag, på riktigt. Det är kvavt i växthuset, jag kan knappt andas.

Jag vill bara packa en väska med strumpor och solhattar och dra här ifrån, nu, härifrån ifrån den här fängslande borgen.

Jag sitter fast här, i min ensamhetskrans och brutna lilltå.

Jag hatar det.
Det är så här det känns att leva ett liv man inte vill leva.




Fri vers av iord
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-07-26 19:56



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
tyckte så mycket om den här raden "Jag sitter fast här, i min ensamhetskrans och brutna lilltå." den var snygg..
2006-07-26

    Sara Se
Din text berör och känns äkta. Man känner din frustration och längtan efter något annat. Bra skrivet!
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

iord
iord