Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅR ATT KOPIERA


UPPKAST.

Blågul flagga såldes naken.

da, da dadidag
glad morgonfågel
med stunden flyter
skumbestänkt

Påse full med avsugna, utsugna
räkor. Per hekto kostar de dagspris.

gladan ryggen vänder mot vågen
uppbundet med nate
kork flötet randigt
handmålat unikum

Tärnan dök med spinn ned i havet.

Bosse 17.08.21.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-17 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten