Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en helt annan version



Om du var här
om du var här

om du ändå var här
för en stund

om du bara stod utanför
och inte hade tid
att komma in
en sekund

bara en känsla, inga ord
en miljon som vi skrev
en miljon
förmodligen mer

om så bara för en stund
en sekund
utan krav
inget hav och ingen båt

ingen skog, ingen storm
bara nu
ett ögonblick,och ingen sorg
en miljon
bara här

ingen katergori
ingen vers
ingen bok
och ingen prestation

bara här

om du var här
och vi kunde logga in
i samma dimension
vara där
i en helt annan version

om du var här
och jag kunde bli alla övriga
tankar
en dagbok med ljud
och grenar.











Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP