Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonvittnet


Ett enda ljus glimmar mitt i det gråa
grått siden droppar tårar över havet
hav och himmel förenas till en ton
suckar då havet möter strand
suddas ut förblir skugga

det enda ljudet dimman bär i sin hand
skär zickzacksöm genom tyget
småbåtshamnen vaggar tungt
mot bryggans stolpar
där båtar står tjudrade med ringar i nosen
lagrar värme, under sin träiga frack




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-08-18 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP