Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPSKATTAD NATT

AFTONSÅNG

nog kanske bör jag
sjunga en visa
dikta ord för katten
i natten så tyst

min stilla vaka slutat
kinden är morrhårs kysst
medan hårfagra vänner
njuter kramar av lyst

Bosse 20.08.21




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-20 09:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Katta lycka bland det bästa är
Även inuti diktens sfär?
;)
2021-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten