Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shot of Human

Truth and peace
are dripping
from the trees
delightfully
I wet my lips.
But stars are
screaming silently
and winter
lies in wait
for me,
my restless soul,
where summer nights
already have been cold.
So take my hand,
and fire me up
let red eyes be
illumined,
fly with me
but close to ground
I need a shot
of human.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-21 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP