Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra årstiderna och längtan till sommaren


Höst i luften

Höst i luften trots
fortsatt varma dagar

Nu längtar man
igen
efter biobesöken
man nästan glömt

När sommaren varit
het som i en dröm

Att årstider kommer
och går

Spär bara på vår
längtan till sommarn

Även då vintern känns
alltför lång

Så finns det nog en
mening med våra
fyra årstiders gång





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-22 09:10



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, det är årstodernas växling som ger färg åt tillvaron.
2021-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Klaustrofobio?

Bio ger mig cellskräck.

Jag har svårt att se den meningen.
Höst och vinter är meningslösa.
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP