Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Replik på Nietzsche

Gud är inte död
hen har bara bytt jobb
styrelseordförande
istället för
verkställande direktör
den senare posten
är numera din
och där ingår
arbetsplatsansvar




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-24 10:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul, men du menar väl arbetsplatsbesvär
2021-08-24

  AiA Maria den fria

*ler*


Tack!
2021-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP