Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suggestivt

Omfamnar livet mellan
ett par glas av våra tankar
där färgen påminner oss
om livets pannå
där du går din väg
mot framtiden
medan dina kyssar
påminner om gårdagens lycka
där du dansade med håret svajande i vinden
Viskande
Jag älskar dig




Prosa av Asger_Poet
Läst 132 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-24 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet