Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig rubrik

trött på cynismens starka gift
Trött på alla hemska synder
Trött på att känna mig svag
Trött på att gå min egen väg
Trött på att jämt vara jordad
Jag vill vara som alla andra
Men jag är ändå den jag är
Och jag känner mig tillfreds
Jag är inte trött eller svag
Bara allmänt förbannad
förstår ni...




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-06 13:19



Bookmark and Share


    Blekingetjejen
Jag förstår dig, tror jag.
Du förstår mig bättre.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet