Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moraltrumman

Den
som
hörs
mest
dikterar
villkoren




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-11 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet