Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt


Metaforer

Vad är poesi för bortvända ryggar
Bultande hjärtan mot ångestfyllda skrik
Från tusen solar mot er verklighet nerdragen i smutsen
Fantasi har en gnutta sanning som törstar efter upprättelse
Vad är då poesi för bortvända ryggar
Ännu en dag obesvarad när jag bara längtar efter dig




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 34 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet