Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interdict. zoo -schimpansen.

zoo -schimpansen blir känslomässigt knuten till en av kvinnorna som besöker dem regelbundet vilket skapar sociala svårigheter för honom i hans grupp. Ovanlig händelse i den belgiska staden Antwerpen. En lokal kvinna får inte längre komma in i djurparken på orten på grund av det ohälsosamma förhållandet hon har med en schimpans.Afghanistans kyliga nya skräckansikte: "ISIS-K" ser talibanerna som alldeles för liberala | Daglig e-post online (dailymail.co.uk)




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-26 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP