Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pil av en alldeles för lång dröm





Skrinet stängs och hemligheten sjuder. Att åter falla och stiga upp mot solsystemets pyramid ringlande skärvor av ljus baklänges mot framtiden och framlänges mot det förflutna, sovande mångudars dans. Så går vi igenom skapelsen - en labyrint av spruckna speglar förvandlad till kropp i speglingen ständigt återfallen startpunkten klädd av stjärnljus; den slavlika gestalten av kött med bara ett minne - en pil av en alldeles för lång dröm.




Fri vers av Knark VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-26 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP