Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningståg






Jag vänder om för att aldrig mer titta tillbaka min blick är tidig höst; den bortbrända sommarens grönska skälver i min rygg. Dagarna samlar blod att fläckas i löven som bär mina steg - i det gråtande gryningståget har jag lämnat mig själv. Förklara för världen hur jag fortfarande står kvar och min själ brinner.




Fri vers av Knark VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-26 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP