Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amen

Jesus, jag ber att jag ska förstå
Att min situation trots allt är på en behaglig nivå
Gör mig tacksam för allt jag har
Även om det känns som att coronan bara tar och tar
Led mig i denna jobbiga tid
När jag är svag, men du solid
Påmin mig om att du är att lita på
Så jag inte behöver förstå
Om jag överlåter allt till dig
Kan jag i lugn och ro vänta på ditt bönesvar till mig
Lär mig det viktigaste av allt
Att lita på dig i mörkt och ljust, klart och diffust, i varmt och kallt
Amen




Övriga genrer av PoetNr.1
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-08-27 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PoetNr.1