Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mama, If you care

Vill varken visa mig här eller där
Du väntar med medlidande och gevär
Inget skydd mot din metallklädda blick
Jag som brukade hänga toner i luften där jag gick

Mama, IF you care about me, you should love me and then just let it be

Jag kämpar med allt jag finns
Men varken du eller framtiden minns
Att jag inte ens kunde stå
För evigt är jag tvungen att va två

Mama, IF you care about me, you should love me and then just let it be

Varför kan du inte se?
Att mig själv är allt jag kan ge




Fri vers av PoetNr.1
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-28 00:50



Bookmark and Share


    All my ghosts
Första versen superbra. Gillar verkligen rimmen där, som är både fyndiga och svarta.

2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

PoetNr.1