Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rugghöna - litet insnöad humor



snart stickar vi värmande vantar
om vi inte handlar för dyra slantar
vi kurar invirade varma kläder
och går på sulade läder
knäpper på värmande brasan
går vi förbi en spegel, ryser vi av fasan
en vandrande rugghöna
och inte en hoppande böna

då längtar vi efter värmande grader
före vi får spader


faktisk gott redan med torgvantar på
då håller sig fingrarna alerta>>>:)




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-08-28 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP