Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄRSKARTEKNISKT EPOS

HÄRSKARTEKNIK.

Kletig krossad fluga
barnet leker,
ben för ben Jag drar.

Hur länge kan du leva
med bara ett.

Hål gjord med tummen,
skrapade ny skatt.
Skitiga fönster med utsikt skrapad,
skattereduktion.

Avgnagda benen fick stolt pardera,
broderade på linnevepa.
Nedbrända skogen
kantade Vägen till frihet.

Pensions indragnings systemet,
välbeprövad rävsax.

Vill du ha lite sockervatten,
fluga?

resterna dög endast till råttmat

Bosse 28.08.21.







Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-28 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten