Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalaset


De långa i svart hälsade inte på mig.
När vi satte oss och tittade på bordet med blommor var det för tyst.
En näsduk mot ett ansikte var för mycket.

“Mamma varför är de ledsna?”

“Shh.”

“Ingen av dem träffade den!”

Mamma grät.
Jag ville ändå inte ha syskon.




Skapa | Skriva av Mannequintorso
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-29 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mannequintorso