Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte vara


Ingen ser dig när du står på scen.
Alla tittar på dig, men ingen kan se dig.
De vet om vad som pågår i bakgrunden,
tidningsrubrikerna ljuger inte.
“Dödligt missbruk i skådespelaryrket”
Men ingen ser dig när du faller ihop på scen.




Skapa | Skriva av Mannequintorso
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-29 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mannequintorso