Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från den magiska lådan

 Chaikhana – ett himmelskt tehus (msn.com)

nu när sommaren är nästan över, jonglera ett moln vid kanten av sommaren, vad händer snart i horisonten?

det är lite för sent, vi kommer att sakna solen hans vandrande längtan kommer att be honom att stanna med månen.

för att smeka våra kvällar med stjärnor, ger vi upp en sommar till och glömmer hans upproriska nätter.

vi glömmer en sommar, ett koncept, en stat vi är skyldiga, en majoritet en moralisk plikt.

ännu en sommar drunknar i havet och förvandlas till ett hav av vågor snart försvinner ännu en semester.

vi vill stanna att vara åtminstone barn igen, smeka sommar, hålla det i våra händer för att möta de bortglömda elementen.

det är lite sent, en annan sommar lämnar oss idag vi kommer att fortsätta, vi klättrar i livets trappsteg och undrar vad händer när sommaren tar slut?

när sommaren går med en kvällsprocession för att trotsa den kvarvarande kärleken, kommer vi att utmana dig under hösten.

försommaren och genom en annan typ av längtan som slutar som en vacker dröm avbruten av en charmig koltrastsång som leker med ett äppelskal på den kristallina vita snön under solen med leende tänder, på julafton.

där kärnan i välbefinnande läggs på julbordet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-29 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP