Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta även sig själv

Varför sa hon så där?
Så onödigt.
Så sårande.
Hon vaknar i tidig morgon och minns.

Håller om sig själv,
tröstar sitt yngre jag:
- Det var fel, men du kunde
inte bättre än så, då.

- Du hade nog med att
hålla ihop dig själv.
Och hon minns hur det var,
kaoset inombords.

Så bra att livet gått bra
trots att hon gjort fel
så många gånger.
Nu förlåter hon sig och känner ömhet.









.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-30 07:24



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ja, hur ska vi lära oss om vi aldrig gör fel?
Men förlåtelse är helande <3
2021-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och inkännande om att våga se sig själv och förlåta sig för fel man gjort.
2021-08-30

  siv birgitta.a. VIP
ja förlåtelse gör oss fria
2021-08-30

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt med förlåtelsen.
Bra text.
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP