Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Du mitt hjärta
som slår i mig
Du ger mig liv
förutan mig

I dig är livet
jag kan se
  som ger ett hopp
i mig me´

I varje pulsslag
I varje andetag
Finns i dig
ett hopp om jag

Om att jag finns
fastän i dig
Det gör mig lugn
Du i mig




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-30 10:37



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Nu har du skrivit att det är du själv birgitta som skrivit bra. Du måste ha ett kommatecken före birgitta. Slarva inte med språket!
2021-09-04

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit birgitta
2021-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP