Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE DESCENT OF MAN ON THE ORIGIN OF SPECIES

När afrikanen blev till indisk arab
som blev judisk europé som blev
mongolisk kines som blev artificiell
humanoid varpå alla humanoider
blev till en utrotades rasismen och
antisemitismen.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2021-08-31 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP