Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Armour Av den felfria hösten

Under höstens rustning ser jag tillbaka över bron av social oskuld som har kollapsat men plexiglasbranterna som lovar virtuell extas har förblivit istället för att lida.

Nu tittar jag på det prasslande vetefältet, smekt av eftermiddagssolen som skämmer bort mig genom sockermolnen på pinnen.

Lukten av donutvanillor och andra gatudelikatesser väcker minnet av några sovande dofter från karusellen av härlighetsåren i Paris.

Idag är människor i Stockholm som myror på gatorna, och de hälsar varandra med tacksamhet utan att ens känna varandra, det är en populär mässstämning.

Ett palats av godsaker med kakor, munkar på beställning och andra rätter gjorda till minuten,  saft av limonaddelikatesser steg i mitten av torget i gästade staden Solna, människor ser bedövade ut av lycka.

Barnen busade och förkortade deras väg genom att hoppa från vagnar som burkaniner.

Idag hade jag en bra höstdag som det står skrivet i boken (glädjehistorier)

"Abba kommer släppa ny musik i kväll, torsdag, enligt flera källor. Uppgifter: Abba släpper ny musik på torsdagskvällen för första gången på 39 år (expressen.se)

Fans världen över väntar spänt det musikhistoriska ögonblicket och bandet har kallat till en presskonferens som livestreamas från klockan 18:45 svensk tid.

Enligt brittiska The Sun ska Abba vara på plats i London för pressträffen.

Samtidigt är det fortfarande är oklart vad som kommer hända. 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-02 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP