Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luther

Vi bär alla en Luther på axeln vår
kämpar år efter år
bördan är svår
men till sist lämpar vi honom av
och struntar i alla krav




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-03 10:59



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Ja tänk...
Vi fria att välja

Tack!
2021-09-05

  Koloristen
"Att vara luthersk är att vara biblisk".
2021-09-04

    Lena Staaf VIP
Luther var en sträng herre som formade vår moral. Det gäller att behålla,guldkornen och slänga resten.
2021-09-04

  Öknens Ros VIP
Vad stod det egentligen på teserna han spikade upp? Får nog googla lite...
2021-09-03

  ULJO
Så sant
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP