Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första nyskrivna text på ett antal år.


Du var den ros som aldrig slog ut

Du var den ros som aldrig slog ut
Lik vågor som gått i brott
I dagar som ljusnat till grått
Vi lever – men ej som förut

Du var det rö som fördes för vind
Och askan är kvar av brand
Där vågorna bröts vid strand
Vi skiljdes vid aftonens grind.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-04 14:50



Bookmark and Share


  ULJO
Du har din stil och den är bra
2021-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Som ena smäck bokmärket sitter,
så vill en på våg av ord rida,
livet går där bäst det gitter,
läsandets fötter fram tyst skrida...
2021-09-04

    ej medlem längre
Vackert och rimmat
Gillar
2021-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L