Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

Min moral är skral
det är den jag har
har inget annat val




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-06 16:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ingen är fullkomlig. Men alla inser inte det.
2021-09-06

  Bengt H VIP
Kungskobrans dikter är så sorgsna. Ändå kan jag inte låta bli att både le och skratta.
2021-09-06

  Feliaxel VIP
Moral är en svår nöt att knäcka ibland
2021-09-06

  ULJO
Så känner många
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP