Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpaglöd

En bleksiktig sol
bland molnens
böljande grå

Förstärker en känsla
av outtröttlig kamp

Att ur
fångenskapens hamn
få segla ut

Och med sina strålar
nå hela vägen fram




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-06 16:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra!
2021-09-07

  ULJO
Fint skaldat
2021-09-07

    Lena Staaf VIP
En kamp att njuta av! Fint skrivet.
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP