Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOGO RUNT PÅ TANDEMCYKEL

Togo runt på tandemcykel

Sedan tar vi Tchad

Vi har smidit stora planer

här på Holmögadd

Fyren lyste upp vår resrutt

som vi satt på pränt

Tandemcykel Togo runt

Vi startar i advent

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/9 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-09-06 18:32



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Roligt med Cohen-referensen!
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP