Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camping är jättemysigt

har man som barnfamilj semester i ett sommarhus
är det ofta ett större arrangemang
att hitta lekkamrater i grannkvarteren
på campingplatsen är det annorlunda
lekplatsen är samlingspunkten
här är det alltid barn och de träffas oavsett
ålder, nationalitet och hudfärg
campingplatser är inhägnande
så det är säkert för större barn att färdas på egen hand
nästa sommar mötas vi igen
tack för i år alla kära campingvänner




Fri vers av utstött
Läst 760 gånger
Publicerad 2006-07-27 16:56



Bookmark and Share


  stella
Jag tycker camping är mysigt men inte på en plats!
2007-03-20

  tessilago
Den är målande vacker och får mig att längta till sommaren, och till en varm karaoke kväll på hova camping.. tack!
2007-02-19

  Laijza
haha, kul tycker jag...*ehumf* eller?
2006-09-15

  Cris
Håller med..! det är jättebra för barnfamiljer..
har just vart ute. tycker man det är jobbigt eller nåt..
kan man alltid skaffa en liten slav :-)

:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=176543

2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött