Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

du var glad och gosig som vanligt
på måndan när vi drack te
men på tisdan gjorde du slut
du sa att du vill vara ifre




Fri vers av utstött
Läst 1222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-05 21:31



Bookmark and Share


  maria laakso
Ja, så är tyvärr ibland...

Sorligt men sant
Fina rader!
2007-10-11

  Lars Granlöf
Denna dikt var så rakt ärlig
att smärtan knockar en.
Hoppas kärleken hittar dig
snart igen.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött