Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tvekade länge, sade en dag Eva till mig. Sedan hon väl började berätta om sin tveksamhet, sitt ibland påkomna velande. Föll det sig så att även Berit varit med om någon sådan sak, och sedan föll det Erika in att... varpå Sigrid...


Har du hört talas om effekten av att börja?





Om det skall få som finnas
ett 'one night stand',

varför finns då int
ett 'one night stand in'?

Jo, men det gör det ju,
om du missar chansen,

då inser du att det var en,
när någon annan ser sin.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-10 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP