Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamletiana

Mörka strömmar
flyter, långt därunder
ytan, i berättelsen
om dig
där dunkla drömmar
döljer frågan,
obesvarad
om att vara,
eller ej
ur stumma skallars gap
vrålar tomheten
sitt tysta svar.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-09-11 01:40



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Texten vill jag läsa mer än en gång, o gör ” dunkla drömmar döljer frågan
… o något obesvarat utan en tydlig fråga
vilket ju känns logiskt. Är det ditt andra
du som visar sig enbart i det undermedvetna? Jaa du. Den väckte lite
frågor och texten är välskriven.
2021-09-15

  AiA Maria den fria

Tid
-lös
-het



Tack!
2021-09-14

    Lena Söderkvist VIP
Stämningsfullt och litet mystiskt, men mest gripande. Fint infogade rim, låter minst av allt som en ramsa. Detta kan man utan vidare läsa flera gånger.
2021-09-14

  Susen VIP
Förnimmer en längtan i denna dikt efter svar. Gillas
2021-09-13

  Kungskobran VIP
Dikten ekar av det obesvarade
2021-09-11

    Sefarge VIP
Magiskt tidlös
Skrivelse!
;)
2021-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP